Грунт-емаль УРФ-0105

Характеристики:

Основні атрибути
Виробник Sorbi
Країна виробник Україна
Час висихання 1.5 години
Спосіб нанесення Валіком, Пензликом
Термін зберігання 6 міс
Користувальницькі характеристики
Витрата 70 кв.м
Основні
Фасовка матеріалу 50

 

Склад:
- Грунтовка УРФ-0105

Призначення:
- Грунтовка УРФ-0105 червоно-коричневого або сірого кольору представляє собою суспензію спеціальних пігментів - пасиваторів (інгібіторів корозії) і наповнювачів уралакидного лаку з додаванням каталізаторів затвердіння.

Переваги:
- Рекомендована як грунтове покриття під алкідні, алкідно-уретанові емалі при фарбуванні залізобетонних і сталевих конструкцій, сільськогосподарської техніки, транспортних засобів, при ремонтному фарбуванні кузовів легкових і вантажних автомобілів.
- Має хорошу атмосферостійкість, чудову адгезію до металевої поверхні.
- Швидко висихає.

Властивості:
- Грунтовка утворює глянцеве прозоре покриття, стійке до тертя.
- Захищає від впливу води.
- Має високі декоративні властивості, підкреслює структуру дерева.

Додаткова інформація:
- Підготовка поверхні: Перед нанесенням грунтовки поверхню очищають від пилу, жиру та інших забруднень, ржавчини, каламутності. Фарбована поверхня повинна бути чистою та сухою.
- Нанесення покриття: За необхідності перед застосуванням грунтовку розбавляють до робочої в'язкості (не більше 20% від маси грунту) сумішшю вайт-спірита (нефраса С4-155/200) з ксилолом, сольвентом. Грунтовку УРФ-0105 наносять на поверхню методом пневматичного, безповітряного або комбінованого розпилення при температурі від -5°C до +30°C. Дозволяється наносити кистью, валиком.
- Розхід грунтовки на одношарове покриття товщиною 15 мкм: при нанесенні кистью, валиком - 50 г/м², при пневморозпиленні - 60-70 г/м², при безповітряному розпиленні - 50-60 г/м².
- Час висихання одношарового покриття не більше 1,5 години при температурі (20±2)°C.

Умови замовлення:
- Грунтовку зберігають в герметично закритій тарі від -20 до +30°C подалі від електронагрівальних приладів та джерел відкритого полум'я, в сухих критих складських приміщеннях, призначених для зберігання пожежонебезпечних матеріалів.
- Гарантійний термін зберігання грунтовки - 6 місяців з дня виготовлення.


Друк   E-mail