Грунт-емаль УР-0273

Характеристики:

Основні атрибути
Виробник Sorbi
Країна виробник Україна
Час висихання 24 години
Термін зберігання 12 міс
Спосіб нанесення розпилення
Основні
Фасовка матеріалу 50
Основа грунтовки Поліуретанова
Користувальницькі характеристики
Витрата 320 кв.м

 

Склад:
- Ґрунтовка УР-0273В.

Призначення:
- Ґрунтовка УР -0273В призначена для отримання покриттів II, III, IV класів за ГОСТ 9.032-74, до яких пред'являються високі вимоги на вигляд.

Переваги:
- Грунтовка посилює захисні властивості комплексного покриття, так як збільшує загальну товщину покриття і має прекрасні адгезійні властивості, а також стійкість до впливу води, підвищеної вологості, індустріальних масел і бензину.

Властивості:
- Грунт УР-0273В застосовується як проміжний шар у комплексній системі покриття по загрунтованій антикорозійній або адгезійній грунтовці поверхні з метою вирівнювання покриття металоконструкцій, у тому числі кузова залізничного транспорту, корпусів приладів, обладнання та ін. , оцинкованої сталі, алюмінію та інших кольорових металів з подальшим перекриттям емаллю та отримання високодекоративного покриття. у два-три шари. Перший шар ґрунтовки має бути тонким, що закріплює для поліпшення адгезії наступних шарів. Наступні шари наносять методом мокрий по мокрому з проміжною витримкою між шарами від 5 до 15 хв при температурі (20±2) °С. При нанесенні методом пневматичного розпилення (тиск повітря 3,5-4,0 атм) рекомендується використовувати фарборозпилювач марки SATA Get 90 (виробництво Німеччина) з діаметром сопла від 1,4 до 2,0 мм.

- Витрата: Теоретична витрата при нанесенні методом пневматичного розпилення покриття товщиною від 90 до 110 мкм. Складає від 280 до 320 г/м². Практична витрата грунтовки залежить від типу фарбувального обладнання, якості підготовки поверхні, що фарбується, кольору грунтовки, конфігурації виробу та ін. Рекомендована товщина висушеного покриття одношарового – від 40 до 50 мкм, двошарового – від 80 до 100 мкм. - Режими сушіння: Час висихання УР-0273В до ступеня 3 при використанні затверджувача № 31: за температури 12 °С – 48 годин; при температурі 20 ° С – 24 години; при температурі 60 ° С – 1 год. При використанні затверджувача № 32 час сушіння скорочується вдвічі. обговорюються індивідуально з менеджером компанії.


Друк   E-mail