Емаль ХС-710

Характеристики:

Основні атрибути
Виробник Sorbi
Країна виробник Україна
Час висихання 8 годин
Основа емалі Сополімеро-вінілхлоридні
Термін зберігання 12 міс
Фасовка емалі 50 л
Користувальницькі характеристики
Витрата 120 кв.м

 

Склад: Суспензія пігментів і наповнювачів у розчині сополімеру вініліденхлориду з вінілхлоридом модифікованого еластомера в суміші органічних розчинників.

Призначення: Захист поверхонь від агресивного впливу хімічно активних середовищ.

Переваги:
- Спеціалізоване покриття з високою стійкістю до впливу агресивних хімічних реагентів.
- Хімічний захист: Покриття забезпечує посилений захист фарбованої поверхні від впливу агресивних газів, розчинів солей, лугів, кислот.
- Загальна кількість шарів для досягнення заданої ступеня хімічної стійкості покриття визначається ступенем агресивності природного та промислового середовища, а також специфічними вимогами замовника.

Властивості:

- Спеціалізоване покриття з високою стійкістю до впливу агресивних хімічних реагентів.
- Захист поверхонь від агресивного впливу хімічно активних середовищ.
- Повна водонепроникність.
- Висока міцність покриття, стійкість до механічних, електричних та електростатичних навантажень, а також до вібрації.
- Висока хімічна стійкість до морської води, кислот, лугів, агресивних газів (включаючи вихлопні), спирту, нафти, бензину, мастил і інших ГСМ.
- Власна хімічна інертність.
- Широкий температурний діапазон експлуатації – від – 60°С до +105°С, стійкість до перепадів температури.
- Висока вогнестійкість, завдяки здатності до самозгасання.
- Стійкість до ураження грибком, мохом, пліснявою та комахами.
- Висока еластичність (200%) і, як наслідок, практично повне відсутність тріщин і відслонення покриття.
- Дуже швидке висихання: не більше 30 хвилин, запах після висихання повністю відсутній.
- Відсутність підтечів навіть на вертикальній поверхні.

Умови замовлення:
- Мінімальне замовлення можливе від 1 кг. Ціна, наявність та умови фасування менше 50 кг обговорюються індивідуально з менеджером компанії.


Друк   E-mail